Продовження строку перебування на території України

Необхідність та процедура продовження візиту
Вагомі причини, щоб залишитися в країні
Користь від юридичного супроводу процедури
Додаткові послуги

Міжнародна юридична компанія «Альт-Брайер» надає величезний перелік правових послуг, і робота з нерезидентами є одним з основних напрямів практики. Крім супроводження процедури отримання посвідки на проживання, громадянства, прописки і т.д., наші фахівці допомагають продовжити перебування іноземних громадян в Україні.

Продление пребывания в Украине

Так, при перетині кордону України неодмінно здійснюється реєстрація паспортних документів, в яких і перевіряються терміни візиту. Але іноді, перебуваючи за межами батьківщини, обставини перешкоджають поверненню додому вчасно. Або ж ситуація прямо таки змушує продовжити візит.

Погодьтеся, було б дуже прикро, якби Вас видворили з країни тільки тому, що бюрократична машина не дала можливості вчасно отримати посвідку на проживання. Також не дуже добре вийде, якщо Ви не встигли оформити спадок, а віза вже закінчується. Загалом, у таких випадках без продовження терміну перебування в країні обійтися вкрай складно.

Необхідність та процедура продовження візиту

Вам слід зайнятися питанням пролонгації перебування в Україні, якщо опинилися в такій ситуації:

  • закінчується віза, але обставини вимагають присутності в Україні;
  • Ви знаходитесь у підданстві країни з безвізовим режимом і хочете затриматися в Україні довше, ніж на максимальні 90 днів, до того ж маєте на те законні підстави.

 

Продление визита в Украине

Для продовження термінів легального перебування в нашій державі максимум за 3 дні до передбачуваного дня від’їзду необхідно звернутися в найближче розташоване до Вас відділення міграційної служби із спеціально підготовленим пакетом документів, на чолі яких буде заява. Крім останнього, слід представити

  • Паспорт іноземця, а також копії і нотаріально засвідчений переклад заповнених сторінок;
  • Копію документа посвідки на проживання;
  • Паспорт приймаючої сторони (якщо фіз. особа), та копію заповнених сторінок;
  • Документ про задовільний фінансовий стан приймаючої сторони (якщо приймаюча сторона – фіз. особа);
  • Документ на право власності житла, в якому буде жити іноземець на час продовження візиту, або інший аналогічний документ, в залежності від форми власності такої нерухомості;
  • 4 фотографії 3,5 х 4,5 см;
  • Квитанція про сплату державного мита (1 мін. зарплата українця). Окремо доведеться заплатити за сервіс державної міграційної служби.

Відповідно, якщо приймаючою стороною є юридична особа, пакет документів не буде включати документи від фіз. осіб, однак доповниться такими паперами, як:

  • Паспорт керівника приймаючої юр. особи та копії заповнених сторінок;
  • Копія витягу з реєстру компаній України;
  • Копія документа про призначення людини, який працює з іноземцями від особи даної компанії.

Якщо особисте відвідування представників ДМС для Вас не найбільш прийнятний варіант, оптимальним виходом із ситуації буде звернення за допомогою до фахівців міжнародної компанії «Альт-Брайер». Ми в найкоротші терміни оформимо пакет необхідних документом і подамо їх на розгляд в державні органи.

Вартість послуг продовження строку перебування в Україні

Оскільки вартість послуг з продовження строку перебування в Україні може змінюватися в залежності від багатьох факторів, у вас є можливість попередньо зв’язатися з нашими юристами, заповнивши коротку форму нижче, і визначити для себе фінансову сторону питання.

Продовження строку перебування в Україні
Дізнатися ціну

Наші переваги

Допомагаємо на будь-якому етапі легалізації

Оформляємо відсутні документи

Вирішуємо питання в рекордно малі строки

Чесне і прозоре оформлення

При необхідності продовжити термін перебування в Україні необхідно звернутися у територіальний підрозділ Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб не пізніше, ніж за три робочих дні до закінчення терміну дії візи або реєстрації.

Вагомі причини, щоб залишитися в країні

Природно, щоб держава зволила Вашому більш тривалому знаходженню в країні, ніж це стандартно дозволено, обставини повинні бути серйозними. В даному випадку можуть розглядатися наступні варіанти.

  • Для осіб, які в’їхали на підставі короткострокової візи або з країн з безвізовим режимом: хвороба та лікування іноземця, догляд за хворим членом сім’ї, тривалий процес оформлення спадщини, вагітність і пологи заявника, «активна» процедура оформлення дозволу на імміграцію для іноземця, або придбання українського громадянства, і т.д.;
  • Для іноземців, які в’їхали по транзитній візі – зупинка на території України внаслідок захворювання іноземця, стихійного лиха, вимушеного ремонту транспортного засобу тощо;
  • Для осіб, які в’їхали по довгостроковій візі – затягнутий з поважної причини процес оформлення посвідки на постійне або тимчасове проживання.

Користь від юридичного супроводу процедури

Якщо Ви обрали варіант економії часу і сил, наша команда допоможе в найкоротші терміни добитися результату, а точніше — зробить це за Вас. Співпраця з нами дійсно продуктивна, оскільки:

  1. Продление нахождения в Украинекомпанія «Альт-Брайер» вже багато років надає сервіс у даній галузі;
  2. наші юристи вивчили від «а» до «я» практичну сторону питання;
  3. ми володіємо практикою спілкування з співробітниками Міграційної служби, а це істотно впливає на терміни виконання завдання;
  4. команді «Альт-Брайер» від клієнта потрібен мінімальний пакет документів, інше — турбота фахівців;
  5. ми гарантуємо результат.

Мета нашої компанії – це створення комфортних умов співпраці для клієнта, і надання максимально можливого, швидкого і результативного сервісу. Ми ніколи не візьмемося за діло, яке не зможемо вирішити, тому гарантуємо 100 % успіх у вирішенні питання.

Обчислення дозволеного терміну перебування на території України

Іноземець або особа без громадянства можуть тимчасово перебувати на території України протягом наданого візою дозволеного терміну перебування, але не більше ніж до останнього дня терміну дії візи.

Громадяни держав з безвізовим порядком в’їзду можуть тимчасово перебувати на території України не більше 90 днів протягом 180 днів, якщо інший термін не визначено міжнародними договорами України.

Для розрахунку дозволеного терміну перебування можна скористатися міграційним калькулятором.

Міграційний калькулятор

Введіть дату контролю або запланованого в’їзду:

Тепер перенесіть з паспорта інформацію про в’їзди та виїзди за попередні 180 днів. Періоди поза 180 денного періоду будуть виділені блакитним кольором, і автоматично проігноровані.

Якщо ваш браузер не повністю підтримує html5, то дату доведеться вводити вручну. Вводьте її у форматі РРРР-ММ-ДД.

В’їхали: Виїхали: Дні: